Het juiste product voor ieder raamfolie project

Merkx Raamfolie is gespecialiseerd in het leveren en aanbrengen van hoogwaardige raamfolies. Of het nu gaat om zonwerende raamfolie, veiligheidsfolies of raamdecoratie voor huizen, kantoren of auto’s; bij Merkx bent u aan het juiste adres.

Raamfolie voor autoruiten en gebouwen

Steeds meer mensen ontdekken de voordelen van ramen tinten met de daarvoor bestemde raamfolies op auto's en gebouwen. De raamfolie die Merkx aanbrengt is op alle vlakken beter dan gewoon getint of donker glas, dubbel glas of veiligheidsglas. Kies voor een stijlvolle uitstraling, klimaatbeheersing en veiligheid met onze hoogwaardige raamfolies.

Lees meer over de voordelen van ramen tinten

Raamfolie voor uw auto

Voor het aanbrengen van folie op uw autoruiten kunt u bij Merkx Reclame uitstekend terecht. Wij leveren verschillende soorten auto folies en kunnen deze op professionele wijze aanbrengen op uw ruiten. Van tinten tot volledig blinderen: bij Merkx Reclame krijgen uw autoramen altijd de juiste behandeling. Immers: plakfolie van 'Merkx blijft plakken'!

Interesse? Neem contact met ons op

Raamfolie in huis of op kantoor

Steeds meer bedrijven en particulieren ontdekken de voordelen van het tinten van ramen op kantoor of in huis met de daarvoor bestemde raamfolies. De folies geven iedere ruimte direct een fraaiere uitstraling, voorkomen verkleuring van interieur en beperken gevaarlijke situaties met glasscherven tot een minimum. Bij Merkx kunt u vrijblijvend terecht voor deskundig advies op maat; voor ieder raam de juiste folie.

Interesse? Neem contact met ons op

Dé raamfolie expert

Wie raamfolie zegt, zegt Merkx. Of het nu gaat om warmtewerende folie, zonwerende folie, veiligheidsfolie of decoratieve raamfolie; met hun jarenlange ervaring is Merkx de beste keuze voor al uw raamfolie projecten.