Raamfolie voor autoruiten

Voor het aanbrengen van folie op uw autoruiten kunt u bij Merkx Reclame uitstekend terecht. Wij leveren verschillende soorten auto folies en kunnen deze op professionele wijze aanbrengen op uw ruiten. Van tinten tot volledig blinderen: bij Merkx Reclame krijgen uw autoramen altijd de juiste behandeling. Immers: plakfolie van 'Merkx blijft plakken'!

Autoruiten tinten

Autoruiten tinten gebeurt met zonwerende raamfolies, speciaal ontworpen om inkijk en warmte tegen te gaan. Door een unieke procedure, waarbij de polyester folie uit 6 gemetaliseerde lagen kan bestaan, heeft deze raamfolie een zeer lange levensduur en garandeert de folie op een autoruit een warmtewering van minimaal 30 tot 70%. Het hoge UV-block (98%) houdt verkleuring van uw interieur tegen.

De juiste raamfolie voor uw auto

Er zijn verschillende kleuren leverbaar van licht naar donker, waarbij de donkere tinten vaak worden gebruikt om de ramen te blinderen en inkijk te voorkomen. De folies waarmee wij werken zijn altijd van een krasvaste coating voorzien, zodat de folie niet beschadigd wordt bij het wassen en reinigen van de autoruiten.