Raamfolie voor gebouwen

Steeds meer bedrijven en particulieren ontdekken de voordelen van het tinten van ramen met de daarvoor bestemde raamfolies. De folies geven iedere ruimte direct een fraaiere uitstraling, voorkomen verkleuring van interieur en beperken gevaarlijke situaties met glasscherven tot een minimum. Bij Merkx kunt u vrijblijvend terecht voor deskundig advies op maat; voor ieder raam de juiste folie.

Raamfolie in huis of op kantoor

Breng raamfolie aan in huis of op kantoor als raamdecoratie of als u uw interieur wilt beschermen tegen de schadelijke effecten van UV-straling. Met raamfolie houdt u de warmte buiten in de warme zomer en binnen in de koude winter. Zo bespaart u energie en dus geld. Bovendien verhoogt u de veiligheid van uw ramen aanzienlijk en ziet de juiste raamfolie er in uw serre, kantoorruimte of wachtruimte er letterlijk en figuurlijk cool uit.

Windowfilms

Bij Merkx Raamfolie kunt u tevens terecht voor zelfklevende windowfilms, speciaal ontwikkeld voor kunststof panelen. Uitermate geschikt voor veranda's, serres en lichtstraten.